Home                Nieuws                   Contact                    Installatiewerk

Wij verzorgen alles op het gebied van gas, water en riolering.
Indien wenselijk komen wij de situatie ter plaatse bekijken, overleggen wat de mogelijkheden zijn en welke kosten daaraan verbonden zijn.


Centrale verwarming

Wij plaatsen en onderhouden uw CV-installatie, maar geven u eerst gratis een deskundig advies. Welke ketel? Waar te plaatsen? In combinatie met wat voor radiatoren? Iedere toepassing is anders, dus meten is weten. Zo krijgt u de beste CV-oplossingen voor een scherpe prijs: een aangenaam binnenklimaat, warme voeten, een volle douchestraal, kranen meteen op temperatuur en een bad dat snel vol is. Een nieuwe ketel wordt snel door ons geplaatst en natuurlijk onderhouden wij uw installatie graag en goed, bijvoorbeeld op basis van een voordelig abonnement.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Sanitair

Wilt u een nieuwe badkamer? Of uw badkamer een face-lift geven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u bij het ontwerp. Wij laten u zien wat er mogelijk is in de showrooms van de leveranciers.Wij stellen u voor aan prachtig sanitair, de fraaiste tegels en de allerlaatste technische snufjes.

En tenslotte zorgen wij voor de sloop van de oude badkamer en de complete opbouw van de nieuwe. Inclusief (vloer)verwarming, tegelen en stucwerk.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.